LEIRIT JA TURNAUKSET 2022-23

 Yhteistyössä: Fini Leirit ja Turnaukset Oy &  Liiga Oy       "Yhteistä iloa urheilusta!"

Täältä löydät Sportfinin Sporttiriparit, Leirit ja Turnaukset

 

Sportfini.fi

Lisätietoa / Yhteyshenkilöt:

Ilpo Myllyniemi, puh. 0500 959 353

Joni Vesalainen, myyntijohtaja

joni.vesalainen@sportfini.fi

Gsm. +358 44 583 1898

Valitse haluamasi leiri tai turnaus! Katso uusimmat facebook -päivitykset ja kilpailut!
Sportfini tuottaa elämyksellisiä leirejä ja turnauksia lapsille, nuorille ja perheille yhteistyössä Suomen urheiluopistojen, Piispalan nuorisokeskuksen ja Spa Hotellien kanssa!

Scrollaa ja näet julkaistut tapahtumamme kaudella 2022-23.

Seuraa sivustoamme ja nappaa omasi ja ilmoittaudu...

Tästä voit lukea pdf-lehtemme:

SPORTFINI`S ADVISOR / FOOTBALL:

Toni Bassols

Sportfini`s  Advisor

Madridin alue ja laajemmin myös Koko Espanja.

Kysy lisää / Ota yhteyttä ensin:

Assistant advisor/Spain

Risto Kankaanperä

p. 0500 418 771

Toni Bassols

Sportfini`s  Advisor Madrid area

 

Toni Bassols on valmistunut psykologiasta Barcelonan yliopistosta, suorittanut opinnot liiketalouden alalta ESADE:ssa sekä kognitiivisen psykologian opintoja Abraham Beck-instituutissa Philadelphiassa - USA.

 

Toni on Madridin kaupungin valtuuttama kouluttaja, psykologi, neuvottelu- ja sovitteluasiantuntija sekä lukemattomien johtajien ja yrittäjien mentori.

Psykologi-uransa alkuvaiheilla hän toimi aluksi markkinoinnin ammattialalla, mikä sai hänet jatkamaan myöhemmin opintojaan myös liikehallinnossa ja johtamisessa. Hän on toiminut mm. markkinoinnin konsulttina, viestinnän neuvonantajana, yrityksen johtajana ja myös itse yrittäjänä.

 

Toni ja Risto (Kankaanperä) ideoivat ja saivat Kuortaneen Urheiluopiston ja Real Madrid Foundation:in löytämään toisensa ja RM Foundation järjestää lasten ja nuorten jalkapalloklinikan Kuortaneella kesällä 2021...

 

Toni on luonnut hyvät suhteet espanjan ammatti- ja juniorijalkapalloiluun sekä myös muihin lajeihin, esimerkiksi koripalloiluun ja jääkiekkoon, sillä hän on ollut aina urheilun ja mm. jääkiekon suuri fani. Jääkiekossa hän on toiminut Espanjassa Hockey Hlelo -järjestön puheenjohtajana, joka järjestää tapahtumia nuorille ja avustaa nuorten mahdollisuuksia päästä kiekkoleireille ja nuorisoliigoihin mm. Kanadassa, Suomessa, Itävallassa sekä Espanjassa.

 

Toni toimii Sportfin kansainvälisenä avustajana ja on mielellään mukana jakamassa kokemuksiaan, varsinkin kun kyse on nuorten valmentamisesta ja auttamisesta.

 

UUTTA!

Harrasteturnaukset

(miehet ja naiset)

Lajit:

Jääkiekko, Salibandy tai Padel

 

Katso lisää...

 

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

By Risto Kankaanperä, www.sconnect.fi