LEIRIT JA TURNAUKSET 2020-21

Fini Leirit ja Turnaukset Oy                                                     "Yhteistä iloa urheilusta!"

Täältä löydät Sportfinin Sporttiriparit, Leirit ja Turnaukset

 

Sportfini.fi

Lisätietoa / Yhteyshenkilöt:

Ilpo Myllyniemi, puh. 0500 959 353

Joni Vesalainen, myyntijohtaja

joni.vesalainen@sportfini.fi

Gsm. +358 44 583 1898

Valitse haluamasi leiri tai turnaus! Katso uusimmat facebook -päivitykset ja kilpailut!
Sportfini tuottaa elämyksellisiä leirejä ja turnauksia lapsille, nuorille ja perheille yhteistyössä Suomen urheiluopistojen, Piispalan nuorisokeskuksen ja Spa Hotellien kanssa!

Jalkapallon web-sivuja päivitetään heinä-elokuun taitteessa!

 

Huom.!

EM-kisaleiri Jyväskylässä 12.-15.10 2020

 

  • Sportifini järjestää Jyväskylässä jalkapalloleirin, joka on nimeltään EM-kisaleiri. Leiri on suunnattu 9 - 10 v pojille. Oletpa mistä seurasta tai mistäpäin Suomea tahansa, voit osallistua leirillemme, sillä tällä leirillä me harjoittelemme yhdessä asiantuntevien valmentajien avustuksella ja pelaamme myös miniturnauksen.

 

  • Pelaajat arvotaan joukkueisiin ns. Draft-tilaisuudessa ja joukkueet kantavat jonkin jalkapallon EM-lopputurnaukseen osallistuvan maan nimeä, joten joukkueesi voi olla esim. Italia, Englanti, Espanja, Portugali, Belgia tai vaikkapa Suomi, sillä Suomen miesten jalkapallomaajoukkue raivasi tiensä historiallisesti itse EM-lopputurnaukseen, joka pelataan kesällä 2021.

 

  • Leiriohjelmassa aamupäivän harjoittelut sisältävät kattavan verryttelyn ja harjoituksia pallonkäsittelyn, harhautusten ja käännösten sekä syöttöjen teknisten valmiuksien kehittämiseen ja keinoja pärjätä pelin eri tilanteissa opastettujen harjoitteiden ja soveltuvien pienryhmäpelien avustuksella, maalintekoa unohtamatta. Maalivahdeille lisäksi oma erillinen pienryhmä.

 

  • Iltapäivällä valmistaudutaan otteluihin, joissa pelimuoto on 8 vs 8 ja turnauksen ottelut pelataan kahdella kentällä yhtä aikaa Vehkalammen jalkapallohallissa. Pelaat pelipaidalla, jossa on turnaukseen arvotun joukkueesi maan värit. Paidan saat itsellesi muistoksi leiristä, kuten toivottavasti mukaviin muistoihisi jää koko leiritapahtuma ja sieltä saatavat harjoittelun keinot sekä erityisesti uudet kaverit.

 

  • Seuraa sivuamme, se päivittyy EM-kisaleirin ohjelman osalta ja samalla myös esim. hotellipaketit varmistuvat vieraspaikkakunnilta tuleville.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EM-Kisaleirin rehtorina toimii Ilkka Hyvärinen.

Ilkka on varmasti tuttu monelle Keskisuomalaiselle jalkapallon ystävälle.

Yhteistyötä teemme myös JJK Juniorit ry:n kanssa.

Seuraa sivustoamme...päivitämme jalkapallotapahtumiamme kokoajan!

 

TULOSSA VASTAAVAT ELÄMYSTEN LEIRIT KUTEN JÄÄKIEKOSSA.

LEIRIT JA TURNAUKSET JULKAISTAAN ELOKUUSSA 2020!

 

Yhteistyökumpanimme leiri- ja turnaustapahtumiin ovat:

Kisakallio - Kuortane - Piispala - Eerikkilä - Tanhuvaara - Vesileppis - Pajulahti - Scandic - Peurunka

Jalkapallon ammattilainen

Ilkka Hyvärinen

toimii Sportfinin jalkapalloleirien ja

-turnausten leirikoordinaattorina.

Kysy lisää

puh. 0400 859 675

ilkka.hyvarinen@sportfini.fi

Jalkapallosektoria hoitaa kaikkien tuntema

Sportfinin myyntijohtaja

Joni Vesalainen

Kysy Jonilta lähitulevaisuuden suunnitelmistamme:

gsm. +358 44 583 1898

joni.vesalainen@sportfini.fi

SPORTFINI`S ADVISOR / FOOTBALL:

Toni Bassols

Sportfini`s  Advisor

Madridin alue ja laajemmin myös Koko Espanja.

Kysy lisää / Ota yhteyttä ensin:

Assistant advisor/Spain

Risto Kankaanperä p. 0500 418 771

Toni Bassols

Sportfini`s  Advisor Madrid area

 

Toni Bassols on valmistunut psykologiasta Barcelonan yliopistosta, suorittanut opinnot liiketalouden alalta ESADE:ssa sekä kognitiivisen psykologian opintoja Abraham Beck-instituutissa Philadelphiassa - USA.

 

Toni on Madridin kaupungin valtuuttama kouluttaja, psykologi, neuvottelu- ja sovitteluasiantuntija sekä lukemattomien johtajien ja yrittäjien mentori.

Psykologi-uransa alkuvaiheilla hän toimi aluksi markkinoinnin ammattialalla, mikä sai hänet jatkamaan myöhemmin opintojaan myös liikehallinnossa ja johtamisessa. Hän on toiminut mm. markkinoinnin konsulttina, viestinnän neuvonantajana, yrityksen johtajana ja myös itse yrittäjänä.

 

Toni ja Risto (Kankaanperä) ideoivat ja saivat Kuortaneen Urheiluopiston ja Real Madrid Foundation:in löytämään toisensa ja RM Foundation järjestää lasten ja nuorten jalkapalloklinikan Kuortaneella kesällä 2021...

 

Toni on luonnut hyvät suhteet espanjan ammatti- ja juniorijalkapalloiluun sekä myös muihin lajeihin, esimerkiksi koripalloiluun ja jääkiekkoon, sillä hän on ollut aina urheilun ja mm. jääkiekon suuri fani. Jääkiekossa hän on toiminut Espanjassa Hockey Hlelo -järjestön puheenjohtajana, joka järjestää tapahtumia nuorille ja avustaa nuorten mahdollisuuksia päästä kiekkoleireille ja nuorisoliigoihin mm. Kanadassa, Suomessa, Itävallassa sekä Espanjassa.

 

Toni toimii Sportfin kansainvälisenä avustajana ja on mielellään mukana jakamassa kokemuksiaan, varsinkin kun kyse on nuorten valmentamisesta ja auttamisesta.

 

 

By Risto Kankaanperä, www.sconnect.fi